Menu

Vacatures: Senior PHP Developer & Marketing Manager

  • Vacatures: Senior PHP Developer & Marketing Manager
Vacatures: Senior PHP Developer & Marketing ManagerToe aan een volgende stap in je carrière? Kom werken bij The Patient Safety Company!

Werken bij The Patient Safety Company betekent werken in een snelgroeiende, internationaal georiënteerde onderneming met een ambitieus team. Wij zijn key player op het gebied van kwaliteit & risico management software voor de gezondheidszorg. Iedere dag gebruiken meer dan honderdduizend zorgprofessionals onze software om risico’s in kaart te brengen en de kwaliteit en veiligheid continu te meten en verbeteren.

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures beschikbaar:

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het continu door ontwikkelen van onze software. Je bent met name bezig met object-georiënteerd programmeren en het uitdenken van nieuwe functionaliteiten van het inhouse-ontwikkelde framework.

Bekijk de vacature

Marketing Manager

Als Marketing Manager sta je midden in de organisatie en werk je samen met onze externe marketingpartners. Samen komen jullie tot slimme, allesomvattende (content, SEA, SEO, social, e-mail) campagnes die door kwaliteitsmanagers over de hele wereld met open armen worden ontvangen. Maar dat is niet alles!

Bekijk de vacature

Acquisitie naar aanleiding van deze advertenties wordt niet op prijs gesteld.